Liesbeth Jansen

Enthousiaste en inspirerende projecttrekker. Haalt het beste uit mensen en ideeën en levert originele overkoepelende visies. Koppelt handig en snel de meest onverwachte partijen uit haar enorme netwerk aan elkaar.
Lees meer Liesbeth Jansen - Linkeroever

Maarten Pedroli

Brengt complexe zaken terug tot de essentie. Maakt een helder verhaal in woord, beeld en techniek. Heeft een ongebreidelde fantasie én is een functionalist, “Het is pas mooi als het werkt!”.
Lees meer Maarten Pedroli - Linkeroever

Meta van Drunen

Handen uit de mouwen en beginnen. Ook op de meest onwaarschijnlijke plaatsen. Creatief en daadkrachtig zet zij ideeën om in beeld en resultaat. Schakelt snel en koppelt mensen en organisaties, altijd op zoek naar de positieve vibe.
Lees meer Meta van Drunen

Joep de Roo

Gefascineerd door de mogelijkheden die Europa biedt om met ondernemerschap en cultuur de kansen van regio's, gebouwen en gemeenschappen te vergroten. Handig en efficiënt in het managen van complexe processen.
Lees meer

Jacqueline Verheugen

Prettige tekstschrijver en creatieve communicatie-adviseur. Is altijd op zoek naar eigen kracht van mensen en plekken en kan daar goed over schrijven en vertellen. Inzetbaar voor online en offline content, maar ook voor verrassende adviezen en organisatie van leuke bijeenkomsten.
Lees meer Jacqueline Verheugen - Linkeroever

Ronald Bax

Kent als geen ander de weg in de complexe wereld van bancaire en particuliere financieringen. Hij bouwt met vakmanschap en geduld aan een onwrikbare financiële fundering voor projecten met een hart.
Lees meer

Workshops, seminars, excursies

Wil je wat leren, wat zien of wat doen? Gaan we regelen!
Onze partner met uitputtende kennis van Europese financieringsmogelijkheden, subsidie-aanvragen en projectorganisatie Europese projecten.
Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief. Die verschijnt onregelmatig maar is altijd leuk om te lezen.