Team


Liesbeth Jansen

Enthousiaste en inspirerende projecttrekker. Haalt het beste uit mensen en ideeën en levert originele overkoepelende visies. Koppelt handig en snel de meest onverwachte partijen uit haar enorme netwerk aan elkaar.


Maarten Pedroli

Brengt complexe zaken terug tot de essentie. Maakt een helder verhaal in woord, beeld en techniek. Heeft een ongebreidelde fantasie én is een functionalist, “Het is pas mooi als het werkt!”.


Meta van Drunen

Handen uit de mouwen en beginnen. Ook op de meest onwaarschijnlijke plaatsen. Creatief en daadkrachtig zet zij ideeën om in beeld en resultaat. Schakelt snel en koppelt mensen en organisaties, altijd op zoek naar de positieve vibe.


Joep de Roo

Gefascineerd door de mogelijkheden die Europa biedt om met ondernemerschap en cultuur de kansen van regio's, gebouwen en gemeenschappen te vergroten. Handig en efficiënt in het managen van complexe processen.


Alina Tomescu

No nonsense creatief en cultuur- en vrijetijdsdeskundige. Hands-on met een brede culturele en wetenschappelijke basis.


Saskia Grogniet-Vijn

Communicatie en pr-professional. Resultaatgericht, to the point en prettig in de omgang. Begeleidt grote en kleine projecten van strategie tot uitvoering.


Jacqueline Verheugen

Prettige tekstschrijver en creatieve communicatie-adviseur. Is altijd op zoek naar eigen kracht van mensen en plekken en kan daar goed over schrijven en vertellen. Inzetbaar voor online en offline content, maar ook voor verrassende adviezen en organisatie van leuke bijeenkomsten.