Team

Liesbeth Jansen - Linkeroever

Liesbeth Jansen

Enthousiaste en inspirerende projecttrekker. Haalt het beste uit mensen en ideeën en levert originele overkoepelende visies. Koppelt handig en snel de meest onverwachte partijen uit haar enorme netwerk aan elkaar.
Lees meer
Maarten Pedroli - Linkeroever

Maarten Pedroli

Brengt complexe zaken terug tot de essentie. Maakt een helder verhaal in woord, beeld en techniek. Heeft een ongebreidelde fantasie én is een functionalist, “Het is pas mooi als het werkt!”.
Lees meer
Meta van Drunen

Meta van Drunen

Handen uit de mouwen en beginnen. Ook op de meest onwaarschijnlijke plaatsen. Creatief en daadkrachtig zet zij ideeën om in beeld en resultaat. Schakelt snel en koppelt mensen en organisaties, altijd op zoek naar de positieve vibe.
Lees meer

Joep de Roo

Gefascineerd door de mogelijkheden die Europa biedt om met ondernemerschap en cultuur de kansen van regio's, gebouwen en gemeenschappen te vergroten. Handig en efficiënt in het managen van complexe processen.
Lees meer
Jacqueline Verheugen - Linkeroever

Jacqueline Verheugen

Prettige tekstschrijver en creatieve communicatie-adviseur. Is altijd op zoek naar eigen kracht van mensen en plekken en kan daar goed over schrijven en vertellen. Inzetbaar voor online en offline content, maar ook voor verrassende adviezen en organisatie van leuke bijeenkomsten.
Lees meer

Ronald Bax

Kent als geen ander de weg in de complexe wereld van bancaire en particuliere financieringen. Hij bouwt met vakmanschap en geduld aan een onwrikbare financiële fundering voor projecten met een hart.
Lees meer